Εκτύπωση

Μικροτσίπ - Chip μικρών ζωών

microchippingΗ σήμανση των ζώων με μικροτσίπ αποτελεί υποχρέωση κάθε ιδιοκτήτη, θεσμοθετημένη με νόμο από το 2003.Το μικροτσίπ είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να πιστοποιήσετε αδιαμφισβήτητα την ταυτότητα του σκύλου σας . Επιπλέον, σας βοηθάει και για να τον ξαναβρείτε , σε περίπτωση απώλειας.

Ένα μικροτσίπ έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και εμφυτεύεται ανώδυνα κάτω από το δέρμα του τραχήλου, με μια διαδικασία παρόμοια με τον εμβολιασμό.


Κάθε μικροτσίπ περιέχει μοναδικές πληροφορίες για το ζώο, που αντιστοιχούν σ´ ένα κωδικό. Οι πληροφορίες αυτές υπάρχουν σε μια πανελλήνια τράπεζα δεδομένων. Όλα τα κτηνιατρεία είναι εξοπλισμένα με συσκευές ανάγνωσης των μικροτσίπ ( σκάνερ ). Εάν ένα ζώο χαθεί, οι πληροφορίες που περιέχονται στο μοναδικό κωδικό του, θα βοηθήσουν ώστε αυτό να επιστρέψει σπίτι σώο και ασφαλές.

Το κτηνιατρείο μας προσφέρει ειδική έκπτωση για την εμφύτευση του μικροτσίπ , όταν αυτή γίνει κατά τη διαδικασία οποιουδήποτε χειρουργείου που θα χρειαστεί να κάνει το ζώο.  Είμαστε στη διάθεσή σας για να διευκρινίσουμε οποιεσδήποτε απορίες έχετε σχετικά με το μικροτσίπ.

 

Στο Κτηνιατρείο δεχόμαστε περιστατικα από:

Aγιους Αναργυρους, Μενιδι , Καματερο, Ιλιον, Πατησια, Ν.Φιλαδελφεια, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Σεπόλια και όχι μόνο.